Castigator Castigator Castigator
Sa te abonezi la newsletter
 Dacă vă înregistraţi pe portalul Gocazare,
PUTETI BENEFICIA DE DIFERITE PREMII,
şi puteţi solicita 
UN ANUNT DESPRE CELE MAI BUNE OFERTE.

 

 

    Înregistrare Acum

Înregistrare

De ce să inregistrez?

Dacă vă înregistraţi pe portalul Gocazare, PUTETI BENEFICIA DE DIFERITE PREMII, şi puteţi solicita UN ANUNT DESPRE CELE MAI BUNE OFERTE.

* Numele de familie Example: Ioan

* Prenumele dvs. Example: Slavici

* Example: 0746-123456

*

*

*

*

*

Despre site-ul gocazare

 

Turismul ocupa un loc important in tara noastra. Multe cabane, vile, pensiuni, moteluri si hoteluri ne ofera oportunitati de cazare si de recreere.

Gama larga a ofertelor de cazare ingreuneaza alegerea turistului, dar si  supravietuirea si obtinerea profitului pentru cei ce se ocupa de promovarea turismului in tara noastra.

Pagina de web www.gocazare.ro a fost conceputa de o echipa creativa, ai carei membri sunt din domeniul turismului de mai multi ani. Aceasta pagina este conceputa sa vina in ajutorul ambelor parti.

Pentru obiectivele turistice inregistrate pe pagina, site-ul ofera un bun marketing. Astfel, datele despre cazare sunt accesibile pentru clienti. Aveti la dispozitie trei posibilitati:

  1. Daca exzista deja un site propriu, postati bannerul gocazare pe aceasta pagina
  2. Se achita 50,00 ron anual,  iar pozele si datele unitatii de cazare vor aparea pe site-ul gocazare
  3. Se ofera o cazare de minim 2 nopti pentru 2 persoane, care poate fi castigate de catre clientii inregistrati a site-ului. Detaliile premiului (in ce luna va beneficia de castigul acordat durata cazarii) vor fi stabilite in urma discutiei comune intre institutia turistica si gocazare.

Vizitatorii inregistrati a site-ului pot accesa usor si simplu datele institutiilor turistice.

Persoanele castigatoare, au posibilitatea sa scrie opinii si scrisori de multumire pe site-ul gocazare. Fiecare persoana poate castiga o data intr-o anumita perioada.


Pentru detalii sunati

0744643710

office@gocazare.ro

*

  curs valutar oferit de: curs valutar